«Η δικαιοσύνη θα αναπληρώσει την εκκωφαντική σιωπή της Super League»

Την απόλυτη ευγνωμοσύνη της προ τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της Λάρισας, με αφορμή τις καταγγελίες της για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Κέρκυρα και Κέρκυρα – Ηρακλής αντίστοιχα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να εκφράσουν την απόλυτη ευγνωμοσύνη τους τόσο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, όσο και προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τα αντανακλαστικά τα οποία επέδειξαν στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια – Κέρκυρα και Κέρκυρα – Ηρακλής, διατάσσοντας προκαταρκτική εξέταση.

Μόνο και μόνο η φραγή του στοιχήματος από τον ΟΠΑΠ και το βίντεο του αγώνα στο παιχνίδι Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα, η 5η στοιχηματική απόδοση παγκοσμίως στο παιχνίδι Βέροια – Κέρκυρα και τα αντίστοιχα στοιχεία και το βίντεο στο παιχνίδι Κέρκυρα – Ηρακλής σε συνδυασμό με τις βαθμολογικές συνέπειες, μας καθιστούν βέβαιους ότι η τακτική και αθλητική δικαιοσύνη υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη θα αναπληρώσουν την εκκωφαντική σιωπή των διοικούντων την Superleague, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί με ποιον σωστό τρόπο θα αναβαθμιστεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. »