Σε μεταβατικό στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Δημήτρης Σουάνης είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε πρόωρα από τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν αποκλείεται, άμεσα, να δούμε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές να αποτελούν παρελθόν. Μέχρι στιγμής, πάντως, όλοι συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος έχει αναλάβει

καθήκοντα πρώτου προπονητή, μετά την παραίτηση του Σάκη Παπαβασιλείου.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον τοπικό Διαγόρα, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν πλέον την πίεση του πρωταθλητισμού.
Οι περισσότεροι παίκτες, πάντως, βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ως αγγαρεία, καθώς πολλοί από αυτούς γνωρίζουν, ήδη, πως δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά.
Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα, ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών που είναι τιμωρημένοι. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Γιάννης Δωματάς, Βασίλης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Ζώνας, καθώς εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής. Όλοι τους θα είναι και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ντέρμπι με τη Νίκη στις 23 Απριλίου.
Επιστρέφει ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Οέμπειρος αμυντικός γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα και δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει στον προσαγωγό ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος δεν γυμνάστηκε τόσο την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις