Πρωτάθλημα 20 ομάδων και άνοδος τριών στη Σούπερ Λιγκ

Πρόταση για αναδιάρθρωση του δικού της πρωταθλήματος, σύμφωνα με κάποιους ακόμα και από την αμέσως επόμενη σεζόν, κατατέθηκε από το προεδρείο της Football League, στο Δ.Σ. που έγινε την Τετάρτη 5/4.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus η πρόταση προβλέπει τα εξής. Οι ομάδες να αυξηθούν από 18 σε 20, το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε δύο ομίλους των δέκα ομάδων και να υποβιβαστούν οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας.
Αν ισχύσει η απόφαση για το τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που θα εγείρει θέματα νομιμότητας, τότε αντί για τέσσερις ομάδες θα υποβιβαστούν δύο. Ήδη από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει αποχωρήσει ο Πανθρακικός.
Ο εκπρόσωπος της Καλλιθέας πρότεινε να ανεβαίνουν απευθείας στη Super League τρεις ομάδες όπως γινόταν στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας των δύο επαγγελματικών λιγκών.
Aποφάσεις θα ληφθούν στο επόμενο Δ.Σ.
Συζητήθηκε, επίσης και προκάλεσε αντιδράσεις η απόφαση της Super League να προβιβάζεται απευθείας μόνο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας και η δεύτερη να δώσει αγώνες μπαράζ με τον 13ο και 14ο της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας.