«Καθαρά» 5 παιχνίδια από την ΕΕΑ!

Αγώνες της περσινής σεζόν που θεωρούνταν ύποπτοι προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους εξέτασε την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δίχως να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Υπό διάσκεψη παραμένουν οι υποθέσεις που αφορούν τους αγώνες Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης, Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανελευσινιακός – Ξάνθη.
Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
– ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Κρίνεται άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.
– ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη) ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ
– ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις