Αλλαγή «σκυτάλης» στον Μαγνησιακό!

Μεγάλες αλλαγές επίκεινται σε ένα από τα πιο ιστορικά Σωματεία της πόλης, όπου υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για αλλαγή στο Διοικητικό σχήμα. Αναφερόμαστε στην ομάδα του Μαγνησιακού, στην οποία οι συζητήσεις μεταξύ παλαιών, αλλά και νέων- ενδιαφερομένων παραγόντων, θα πάρουν την τελική τους μορφή την προσεχή εβδομάδα…

Σε περίπτωση που το σχέδιο ευοδωθεί, τότε μιλάμε για ριζικές αλλαγές, από τις οποίες θα προκύψει ένα εντελώς «διαφορετικός» Σύλλογος, τόσο από πλευράς εγκαταστάσεων, όσο κι από πλευράς οργάνωσης αλλά κι αγωνιστικού προφίλ!

Ο άνθρωπος που προτίθεται να αναλάβει τη Διοίκηση του ιστορικού Σωματείου, έχει υπάρξει στο χώρου του ποδοσφαίρου, γνωρίζει άριστα τόσο τα οργανωτικά θέματα, όσο και το αθλητικό κομμάτι κι αυτή του η εμπειρία αναμένεται να αποδώσει τα μέγιστα, σε ότι έχει να κάνει με την αναμόρφωση του Μαγνησιακού.

Φυσικά σ’ αυτή την προσπάθεια θα απαιτηθούν κεφάλαια, τα οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα διατεθούν τόσο από το νέο πρόεδρο, όσο κι από ήδη εξασφαλισμένους χορηγούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός, αλλά και οι επαφές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες άμεσα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις