Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ για τα επεισόδια της Αγχιάλου

Σε συνέχεια των γεγονότων που έγιναν στην αναμέτρηση του Σάββατο (8/4), μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Φ.Θ. Αγχιάλου- ΑΣΒ Μαγνησιακού η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει αφενός ότι ο Πρόεδρος ήταν παρόντας στα γεγονότα, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία, αφετέρου τα…

καταδικάζει και τα χαρακτηρίζει ως θλιβερά. Τέλος, μα προϊδεάζει για την σε ουσιαστική εξέταση του περιστατικού, αλλά και την απόδοση ευθυνών.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Με ιδιαίτερη λύπη του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ υπήρξε μάρτυς ενός εξίσου θλιβερού όσο και καταδικαστέου περιστατικού, αυτού της συμπλοκής μεταξύ ποδοσφαιριστών των ομάδων Φ.Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ – ΑΣΒ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνος το Σάββατο 08/04/2017 στο γήπεδο της Αγχιάλου.
Είναι δεδομένο, ότι τέτοια φαινόμενα δεν προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας και φυσικά επ’ ουδενί δεν απηχούν ούτε τις απόψεις μας, γι αυτό , πολλώ δε μάλλον τις συνεχείς άδολες και άοκνες προσπάθειες μας για την αναβάθμισή του.
Η ΕΠΣΘ θα εξετάσει δεόντως το περιστατικό, και θα φροντίσει για την απόδοση ευθυνών αλλά και την αποφυγή αναλόγων περιστατικών στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις