Πρόωρος τελικός στο Μόναχο

Ντέρμπι στα προημιτελικά Champions League, πράξη δεύτερη! Μετά την χθεσινή κόντρα Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, οι Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνουν στην αρένα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς αναμετρώνται απόψε στις 21:45 στο «Allianz Arena».

 

Μάλιστα, είναι η 23η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκό ματς, όντας το πιο συνηθισμένο ζευγάρι στις διοργανώσεις της UEFA.
Οι Βαυαροί, οι οποίοι ψάχνουν την επιστροφή στον θρόνο μετά το 2013, έχοντας φόρα από την μεγάλη νίκη με 4-1 ενάντια στην Ντόρτμουντ στο «klassiker», έρχονται φορτσάτοι για το αποψινό ματς.
Ο Κάρλο Ανσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χούμελς, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μίλερ. Στα «καλά νέα», η επιστροφή του Μάνουελ Νόιερ.
Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την εντός έδρας (1-1) με την συμπολίτισσα Ατλέτικο, με την ισοφάριση των «ροχιμπλάνκος» να έρχεται στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, η ήττα της Μπαρτσελόνα απ’ τη Μάλαγα άφησε γλυκιά γεύση στους οπαδούς των Μαδριλένων μετά την ισοπαλία.
Στα αγωνιστικά, ο Ζινεντίν Ζιντάν «πονοκεφαλιάζει» για το θέμα της άμυνας, καθώς είναι τραυματίες οι Πέπε και Βαράν.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Βιδάλ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι (με μία επιφύλαξη καθώς δεν έβγαλε ολόκληρη την χθεσινή προπόνηση), Ρόμπεν
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσεέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις