Με σύνθεση ανάγκης στη Φιλιππιάδα ο Ολυμπιακός (pregame)

Για την Φιλιππιάδα αναχώρησε σήμερα, αυθημερόν, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον τοπικό Εθνικό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17.00 για την 27η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με πολλές απουσίες, καθώς έξι παίκτες δεν ακολούθησαν την αποστολή για διάφορους λόγους. Οι Κώστας Οικονόμου, Βασίλης Ιωαννίδης και Φαμπρίτσιο Πότσι είναι τραυματίες, οι Γιάννης Δωματάς και Ηλίας Σταύρου είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Κώστας Φλίγκος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μπράτσος.
Οι λύσεις για το σημερινό παιχνίδι είναι περιορισμένες, ιδιαίτερα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στην 18αδα συμπεριλήφθησαν πολλοί νεαροί παίκτες με ελάχιστη ή μηδαμινή συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, όπως οι Σπηλιώτης, Δ. Κόκας, Πατσής, Σκανδάλης. Η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί σήμερα στους: Κατσούλη, Μπουργάνη, Ντόικιτς, Χολέβα, Παπαϊωάννου, Μασάντο, Στουρνάρα, Σπηλιώτη, Κόκα Α., Κόκα Δ., Αγγελή, Ζώνα, Πατσή, Σκανδάλη, Κέρι, Αναστασίου και Ευθυμιάδη.
* Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο κ. Ιωάννης Πάνος της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Θανασιά και Κοσμά Γιώτη, επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Ιωάννης Μεριανός από την ΕΠΣ Κέρκυρας.
Ο κ. Πάνος «σφυρίζει» αγώνες της Γ’ Εθνικής από τη σεζόν 2013-14. Έχει διαιτητεύσει 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά ποτέ του δεν βρήκε στο δρόμο του τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις