Μπέος: «Η Επιτροπή Ελέγχου τα βρήκε όλα τέλεια»

Ο τελικός θα γίνει κανονικά, υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος μετά την τελευταία σύσκεψη μέτρων στο Πανθεσσαλικό, λέγοντας ότι θα εκτεθούν όσοι προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια.

Συγκεκριμένα ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, ανέφερε:

«Ούτε γουρούνια δε έμπαιναν στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου. Πολιτικοί απατεώνες άφησαν ένα στολίδι να εγκαταλειφθεί.

«Ειπώθηκε ότι ο τελικός ήρθε στον Βόλο για το συμφέρον ενός ανθρώπου, υπονοώντας για μένα. Μέχρι και το εισιτήριό μου το πλήρωσα από την τσέπη μου για να πάω να βρω τον Σαββίδη. Για την πόλη μου δούλεψα. Δεν υπάρχει δωμάτιο στην πόλη για το Σαββατοκύριακο. Ούτε εγώ δε μπορώ να βρω που θέλω να φιλοξενήσω κόσμο. Δουλειά της αστυνομίας είναι η ασφάλεια. Ας το κάνει.

Μετά το 2011, που διαλύθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, το στάδιο ερήμωσε, δεν έβαλαν ούτε μία καρφίτσα.

Σήμερα η Επιτροπή Ελέγχου τα βρήκε όλα τέλεια. Δημιουργήθηκαν ζώνες κενές, φροντίστηκε ο αγωνιστικός χώρος, τα αποδυτήρια, μπήκαν κάμερες, ηλεκτρονικά εισιτήρια και είναι ένα έτοιμο στάδιο για να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

Η Επιτροπή Ελέγχου υπέγραψε μαζί με την Περιφέρεια, την Αστυνομία και την πυροσβεστική. Δεν τίθεται θέμα αναβολής.

Το μόνο θέμα ήταν η αρίθμηση στα καθίσματα του σταδίου. Στις 11 το πρωί θα είναι έτοιμο και αυτό. Η ΕΠΟ παρήγγειλε αυτοκόλλητα και θα εκτεθούν όλοι όσοι προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια.

Οι εργασίες που έγιναν κοστίζουν 200.000 – 250.000 ευρώ. Θα βγάλει και μία ανακοίνωση ο υπουργός -θέλω να πιστεύω- για να μας ευχαριστεί που κάναμε δουλειές σε ένα ξένο γήπεδο, διότι ανήκει στα Ολυμπιακά Ακίνητα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις