Τρίκαλα: Μπαταγιάννης από… βδομάδα!

Η επόμενη μέρα δεν μπορεί να περιμένει και ο κόσμος του ΑΟ Τρίκαλα αγωνιά για τις εξελίξεις που όπως και να έχει μονοπωλούν την καθημερινότητα των «κυανέρυθρων». Άλλωστε σε αυτό το μοτίβο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη που προσπαθεί να αφήσει έξω από αυτό το σκηνικό τους ποδοσφαιριστές του.

“Εμείς κάνουμε προσπάθεια να μην επηρεάσει τους παίκτες αρνητικά γιατί μπορεί να μην και είναι αρνητικό με την έννοια ότι υπάρχουν γενικά εξελίξεις, σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει σίγουρα επόμενη μέρα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η ομάδα των Τρικάλων έχει φτιάξει ένα όνομα, αυτή τη στιγμή που εκθειάστηκε από διάφορους παράγοντες. κερδίσαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι έχει την δυναμική και ότι αυτές οι ομάδες δεν πεθαίνουνε ποτέ. Υπάρχει και η επόμενη μέρα”.
Τάδε έφη ο τεχνικός των Τρικάλων μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Ελευσίνα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως από την Δευτέρα και μετά το ματς με τον Απόλλων θα υπάρξουν επαφές του κ. Μπαταγιάννη με τον προπονητή και τους παίκτες και η πρώτη διερευνητική επαφή θα αποκαλύψει τις προθέσεις και των 2 πλευρών.
Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας δηλώνει σίγουρος για τις δυνατότητες του, δεν αποκαλύπτει προς το παρόν τους συνεργάτες του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαβεβαιώσει για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και τους παράγοντες του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα. Σε αναμονή για τα νεώτερα…
Πηγή: «ΕΡΕΥΝΑ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις