Αποχαιρετηστήριο δείπνο Λάκη Μπακάλη στους παίκτες του Ρήγα Φεραίου

Η Παρασκευή ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για τον Λάκη Μπακάλη, ύστερα από την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από τον Ρήγα Φεραίο. Και αυτό διότι προπόνησε για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο έξι συνεχόμενων χρόνων που είχε την καθοδήγησή της. Κάτω από βροχή έγινε ένα οικογενειακό δίτερμα στο οποίο μετείχαν και μέλη της διοίκησης.

Η αυλαία έπεσε το βράδυ με το καθιερωμένο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Μπακάλης στους παίκτες, τη διοίκηση του συλλόγου και τους αθλητικούς συντάκτες που φέτος κάλυψαν τους αγώνες της ομάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Άλκηστις» που βρίσκεται στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.
Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με πολλά χαμόγελα, καλό φαγητό και κρασί, έγινε ο απολογισμός μίας ακόμη πετυχημένης χρονιάς που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 11ης θέσης στον δύσκολο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Το «παρών» έδωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές (κάποιες απουσίες ήταν δικαιολογημένες), ενώ από πλευράς παραγόντων ήταν ο πρόεδρος Πέτρος Μαζιανίτης και οι Γιάννης Καλόγηρος, Γιάννης Μαυροκέφαλος, Παναγιώτης Βασιλειάδης, Σπύρος Πάτας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πιο πιστός φίλος του Ρήγα Φεραίου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του, ο π. Θεοφάνης Μανούρας που για μία ακόμη σεζόν παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.
Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, αλλά την παράσταση έκλεψε για μία ακόμη φορά ο Ντίνος Γεωργατζής με τις απίστευτες μιμήσεις του. Ακόμη και τον προπονητή του κατάφερε να σατιρίσει, χωρίς φυσικά να του ξεφύγουν ορισμένοι συμπαίκτες, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να κρατήσουν την κοιλιά τους από τα γέλια.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλίας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις