Τον Μπουργκί εξετάζει ο Χιμένεθ

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ στον Σπορ FM, αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ «δουλεύει» την περίπτωση δανεισμού ενός ποδοσφαιριστή από μεγάλη ομάδα της Ισπανίας, χωρίς να πει περισσότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης στον οποίο αναφερόταν ο Ισπανός τεχνικός είναι μια περίπτωση που είχε γραφτεί προ ημερών. Ο λόγος για τον Μπουργκί, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χόρχε Φράνκο Αλβίθ, όπως είναι το όνομά του, είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών της Βασίλισσας. Έχει 74 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα της (και 12 γκολ) και στην καριέρα του μετρά δύο δανεισμούς, στην Εσπανιόλ και την Σπόρτινγκ Χιχόν, στις οποίες είχε γεμάτες σεζόν (26 και 32 συμμετοχές αντίστοιχα) και πολύ καλή απόδοση.
Ο Μπουργκί, λοιπόν, είναι μια από τις τέσσερις λύσεις που έχουν προκριθεί στο… τελικό στάδιο επιλογών της ΑΕΚ για τα εξτρέμ, θέση στην οποία θα αποκτηθούν δύο παίκτες, αν δεν προχωρήσει η ανανέωση του Πατίτο. Ωστόσο, ο Χιμένεθ επεσήμανε και την δυσκολία της υπόθεσης, που είναι η προτίμηση της Ρεάλ να δανείσει τον παίκτη εκ νέου σε ισπανική ομάδα, προκειμένου να παρακολουθεί καλύτερα την πορεία του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις