Έφτασε η ώρα της κρίσιμης Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης

Ως η κρισιμότερη Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών χαρακτηρίζεται και όχι άδικα, η σημερινή της Ερασιτεχνικής Νίκης, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στις 18:30 το απόγευμα. Ο Πρόεδρος του μητρικού σωματείου, κ. Ξάνθης, αναμένεται να παραιτηθεί, προκηρύσσοντας εκλογές με στόχο την επανεκλογή του με όσο δυνατή μεγαλύτερη αποδοχή από τα μέλη του Ερασιτέχνη.

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης θα είναι το θέμα που θα κυριαρχήσει με τις απόψεις και τις προτάσεις των μελών του Δ.Σ. αλλά και της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ιδιαίτερη βαρύτητα είναι βέβαιο πως θα δοθεί και στο θέμα της ανάπλασης του «Π. Μαγουλάς» και στα χρήματα που χρειάζονται για τις όποιες ενέργειες.

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη καθώς ίσως χρειαστεί να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η πρόσκληση στα μέλη από την Ερασιτεχνική Νίκη:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

     Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

     Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

     Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.»