Δύσκολη η συμπόρευση Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου

Μπορεί προς τα έξω να φαίνεται πως υπάρχει ένα κλίμα σύμπνοιας και ενότητας στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία γεγονότα, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο στη φιλοσοφία και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει – εκ του ασφαλούς – πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Στον Ολυμπιακό θα πρέπει να πάψουν να αιωρούνται σκιές και το τοπίο να γίνει ξεκάθαρο, όσον αφορά τα άτομα που θα ηγηθούν φέτος της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έχει καταντήσει κουραστικό και δεν αρμόζει σε μια σοβαρή ομάδα, άλλα να λέγονται, μέσω επίσημων ανακοινώσεων και άλλα να συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Αν όντως συμβαίνουν…
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο μέγεθος, ως ομάδα και όσοι επιθυμούν να τον υπηρετήσουν μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτό, με τις δυνάμεις που διαθέτει ο καθένας.
Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στον κόσμο του Ολυμπιακού ποιοι θα «τρέξουν» φέτος την ομάδα, γιατί οι φίλαθλοι έχουν κουραστεί και δεν μπορούν άλλο τις ίντριγκες και την κοροϊδία.
Αν το γυαλί έχει όντως ραγίσει στις σχέσεις Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου και δεν μπορεί να κολλήσει, είναι προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους, πριν την γενική συνέλευση. Γιατί, θα είναι ό,τι χειρότερο για τον Ολυμπιακό να υπάρξει… σύγκρουση μεσούσης της περιόδου, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ομάδα. Θα πρέπει μία και καλή οι δύο άνδρες να βάλουν τα πράγματα κάτω, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ο Ολυμπιακός να προχωρήσει με ή χωρίς τους Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκο μαζί.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Ερασιτέχνης έχει λειτουργήσει ως… πυροσβέστης πολλές φορές, με στόχο να υπάρξει ενότητα και κλίμα σύμπνοιας, καθώς η νέα χρονιά δεν θα είναι καθόλου εύκολη και θα είναι καταστροφικό για τον Ολυμπιακό να μην πετύχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το στόχο της ανόδου. Η διοικητική ηρεμία και σταθερότητα είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις