Blue Club: «Δεν θα είστε μόνοι»

Δίπλα στη νέα διοίκηση θα σταθεί ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club-Θύρα 3 «Π.Ντοκούζης», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. “Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια η οποία συνάδει με τα ήθη, ιστορία και τις αξίες που διέπουν την Νίκη Βόλου” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

Κατ’ αρχήν , θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα αδέρφια της νέας Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μας,να τους ευχηθούμε δύναμη, υγεία, υπομονή και επιμονή .

Σε μία περίοδο της ιστορίας της, όπου η δημόσια εικόνα και το κύρος έχουν πληγεί και διασυρθεί, ο δρόμος για την αναγέννηση της ομάδας είναι ανηφορικός και δύσβατος.

Σε αυτό το βάρος, που προς τιμή σας, οικειοθελώς επωμιστήκατε, σαφώς και δεν θα είστε μόνοι, οι Νικιώτες είμαστε αφοσιωμένοι, όσο και υπερευαίσθητοι όταν πρόκειται για την περηφάνια της ομάδας.

Εμείς, σαν σύνδεσμος φιλάθλων είναι σαφές ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια η οποία συνάδει με τα ήθη, ιστορία και τις αξίες που διέπουν την Νίκη Βόλου. Όπως πράττουμε εδώ και 32 χρόνια.

Πίστη-Τιμή-Αφοσίωση

Blue Club-Θύρα 3 «Π.Ντοκούζης» est.1985

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις