Λαμία για Τζανετόπουλο

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ έχει βάλει στο μάτι η Λαμία μετά τους Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Ηλία Τσέλιο. Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι δεδομένα διαφορετική και πολύ πιο δύσκολη.

Πρόκειται για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή και έκανε 17 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα. Ο 22χρονος βρίσκεται κανονικά στην Πολωνία με την Ένωση και αυτή τη στιγμή πρόθεση του Μανόλο Χιμένεθ είναι να τον τσεκάρει τις προσεχείς μέρες και να διαπιστώσει εάν του κάνει.

Οι Φθιώτες θεωρούν πως ο Τζανετόπουλος είναι μία πολύ καλή περίπτωση για να παίξει στο πλάι του Ανέστη Αναστασιάδη και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις και για τους άλλους δύο στόπερ που θα συμπληρώνουν την τετράδα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αρχική σκέψη είναι να παραμείνει στο ρόστερ ο Τάσος Χριστοφιλέας και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει οριστικά εντός των ημερών. Εξετάζεται ως λύση και ο Χρήστος Κουκόλης, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα. Είχε 26 συμμετοχές και τέσσερς γκολ, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν από Πανσερραϊκό, Εθνικό Γαζώρου και Βέροια.

Τέλος, έγινε επαφή με τον Σουλεϊμάν Όμο, τον οποίο ενημέρωσαν οι διοικούντες πως θέλουν να παραμείνει στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία απόσταση στο οικονομικό και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Υπάρχει, πάντως, διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις