Κλείνει Τσόσιτς, δυνατά για Τραούστασον η ΑΕΚ

Πληροφορίες από την Ιταλία ήθελαν την ΑΕΚ να συζητά με την Έμπολι για τον Ούρος Τσόσιτς. Ο 24χρονος Σέρβος στόπερ είναι πρώτος στόχος της ομάδας για την άμυνα (με τον Μαρκ Βαλιέντα να υποχωρεί αλλά να παραμένει στην κιτρινόμαυρη λίστα), μετά την αλλαγή στάσης των Ιταλών τις τελευταίες ώρες.

Έπειτα από την απόφαση της Έμπολι να δεχθεί να συζητήσει την πώληση -και όχι μόνο τον δανεισμό- του ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται να έχει διαμορφωθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Τσόσιτς από την ΑΕΚ, με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί στην κατοχή του ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του και πλέον οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με την πλευρά του Σέρβου άσου για την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση αναμένονται άμεσα.
Ταυτόχρονα, η ΑΕΚ παλεύει και για την απόκτηση του Άρνορ Τραούστασον. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ένωση τα έχει βρει με την πλευρά του διεθνή Ισλανδού ακραίου επιθετικού και με αυτόν σύμμαχό της βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ραπίντ Βιέννης, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια φόρμουλα για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις