Το νέο Δ.Σ. του Άνθιμου Γαζή

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Άνθιμου Γαζή. Οι απαιτήσεις υψηλές πλέον, καθώς ο σύλλογος ανέβηκε για δεύτερη φορά την 45χρονη ιστορία του στην Α’ τοπική και μάλιστα ως πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ πέρυσι είχε τιμηθεί με κύπελλο ήθους.

Πολλοί παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ντόπιοι επιχειρηματίες έδωσαν το «παρών» δείχνοντας έμπρακτα στήριξη και συμπαράσταση στο κάλεσμα της απελθούσας διοίκησης. Το μήνυμα που δόθηκε από την γενική συνέλευση και από τα μέλη του συλλόγου ήταν ενωτικό, ενώ τη στήριξή τους δήλωσαν μέσω των εκπροσώπων τους και οι τοπικοί φορείς και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Πιο συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου Νασιόπουλος Ευάγγελος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Διανέλλος Αποστόλης και ο πρόεδρος του Τοπικού Μηλεών Γιαννιός Πανταζής. Όλοι τους παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ενώ οι δύο τελευταίοι εκλέχθηκαν και στο Δ.Σ.
Κατόπιν των αρχαιρεσιών και την εκλογή των νέων μελών, το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Μητράκος Νικόλαος. Αντιπρόεδρος Α’: Γκέκας Κων/νος. Αντιπρόεδρος Β’: Κωστάκης Γιώργος. Γεν. Γραμματέας: Παπαδής Αθανάσιος. Ταμίας: Παπαδημητρίου Δημήτριος. Σύμβουλοι: Διανέλλος Απόστολος, Γιαννιός Πανταζής, Μέλη: Μαστρογιάννης Παντελής, Κουρούπης Παναγιώτης, Μπάιμπας Κων/νος, Αλεξίου Νικόλαος, Παπαχρήστος Βασίλειος, Παναγιώτου Σπύρος, Γεωργόπουλος Βασίλης, Παναγιώτου Απόστολος. Αναπληρωματικά μέλη: Κοντονίκας Χρυσοβαλάντης, Τσιτσάνης Τάκης, Καρακώστας Νίκος.
Στο μεταξύ, για αύριο Τρίτη 4/7 και ώρα 21.00 είναι προγραμματισμένο το 2ο διοικητικό συμβούλιο όπου θα τεθεί το θέμα του σχεδιασμού και η συμφωνία με προπονητή, ενώ την Παρασκευή 7/7 και ώρα 20.00 στο εστιατόριο «Αλώνι» του κ. Γεωργόπουλου Βασίλη η νέα διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για γνωριμία και για συζήτηση για την νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις