Νέα διακοπή για τις 26/9 στη δίκη για την «κάρτα υγείας» της ΕΠΟ!

Για δεύτερη φορά και μάλιστα για τον ίδιο λόγο, διεκόπη η δίκη των 22 πρώην μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία με αφορμή το περίφημο σκάνδαλο με την «κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή», το οποίο είχε αποτελέσει πέρσι την αιτία να «πέσει» η διοίκηση της ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς, ο οποίος εκπροσωπεί στο δικαστήριο τους Γκιρτζίκη, Προύντζο, Μαζαράκη, Φύριο, Τοπολιάτη, Σταθόπουλο, Καραμελίδη, Δεσύλα και Μάντζιο, απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων σε άλλο δικαστήριο και κατά συνέπεια ζήτησε αναβολή της δίκης για άλλη ημερομηνία.

Ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έγινε έξαλλος, διότι ήταν η δεύτερη φορά που ζητείται αναβολή από τον ίδιο δικηγόρο λόγω κωλύματος. «Δημιουργείτε εστίες έντασης. Ας ερχόταν ένας συνεργάτης του κ. Μαχά ή ας έστελνε συνεργάτη του στην άλλη δίκη. Η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί», είπε μεταξύ άλλων.

Εν τέλει το δικαστήριο, διέκοψε για τις 26 Σεπτεμβρίου, προειδοποιώντας πως δεν πρόκειται να δεχτεί άλλη καθυστέρηση. Μάλιστα, όρισε κατ’ ευθείαν και δεύτερη συνεδρίαση για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Από τους κατηγορούμενους, παρόντες ήταν οι Γκιρτζίκης, Πιλάβιος, Σαρρής, Τοπολιάτης, Χατζηαποστόλου, Καραμελίδης, Προύντζος, Μαζαράκης, Φύριος, Φωτίου, Ανασόπουλος, Σιγάλας, Παπαδόπουλος, Δεσύλας και Καλύβας, που εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και του διόρισε το δικαστήριο.

Απόντες, αλλά εκπροσωπούμενοι από τους δικηγόρους τους, ήταν οι Γκαγκάτσης, Οικονομίδης, Σταθόπουλος, Μάντζιος, Σάββας, Σιντώρης και Καλογιάννης.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις