Π. Μποτσιβάλης: Άρχισε ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού Β.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως να ανοίξει τα «χαρτιά» του. Τόνισε, πως οι όποιες ανακοινώσει, όσον αφορά τα μεταγραφικά, θα γίνονται μετά την οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο.
Για το κλίμα που επικράτησε χθες στη γενική συνέλευση: «Για μένα το κλίμα ήταν ενωτικό. Άλλο διαφωνούμε, άλλο τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω μαλώσει με κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Δεν υπήρχε δεύτερη πρόταση. Είχα μιλήσει με τον κ. Κουφιδάκη, μου είπε ορισμένα πράγματα και αρχικά είχαμε πει να συμμετάσχει και αυτός στο διοικητικό σχήμα. Μετά διάβασα στα ΜΜΕ πως κατεβαίνει με τον κ. Τσιμπανάκο με άλλη πρόταση, η οποία πάντως δεν κατατέθηκε ποτέ».
Για την επόμενη μέρα και τον σχεδιασμό της ομάδας: «Από σήμερα τρέχουμε για μια σειρά από θέματα, που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας. Για ποδοσφαιριστές, γήπεδα, για τα πάντα. Έχω δηλώσει ότι θέλουμε το Πανθεσσαλικό και για δεύτερη έδρα πιθανόν να ζητήσουμε το ΕΑΚ».
Για το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό το θέλει και η Νίκη για έδρα: «Τα Τουριστικά Ακίνητα θα αποφασίσουν. Όποια είναι η απόφασή τους θα την δεχθούμε».
Για το πώς σκέφτεται να λειτουργήσει η ομάδα: «Θα υπάρξει μία διοικούσα επιτροπή, θα ανακοινωθούν άμεσα τα μέλη, ενώ θα πρέπει να τονίσω πως δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανέναν. Είμαι ανοιχτός για όλον τον κόσμο. Ο στόχος είναι ένας. Η άνοδος του Ολυμπιακού στη Football League. Οι αποφάσεις θα παίρνονται σαφέστατα από εμένα, ως πρόεδρος. Ωστόσο, θα έχω κάποιους συμβούλους, έχω αναφέρει τον κ. Τσιώλη και φυσικά για θέματα που έχουν να κάνουν με τους παίκτες, θα ακούω τον προπονητή και το τεχνικό τιμ.
Μόλις υπογράφουν οι παίκτες θα ανακοινώνονται. Από τους περσινούς ποδοσφαιριστές θα δούμε ποιους θα κρατήσουμε. Ο κ. Κώστας Μπράτσος (σ.σ. θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα) γνωρίζει πολύ καλά το περσινό ρόστερ και θα κάνει τις εισηγήσεις του. Οι μισοί περίπου ποδοσφαιριστές, πιθανότατα, θα μείνουν. Πιστεύω, πως μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις.
Θα κλείσουμε αθλητικό κέντρο για προετοιμασία, στο οποίο η ομάδα θα πάει τον Αύγουστο».
Για τις θέσεις που θα αγωνίζονται οι έμπειροι παίκτες: «Οι έμπειροι παίκτες θα αγωνίζονται στον άξονα. Θέλουμε να έχουμε μια πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή και μια γρήγορη ομάδα. Αν δεν αποκτήσουμε γρήγορους παίκτες, δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις».

Απόδοση δηλώσεων: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις