Στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Μπάλλας του Μαγνησιακού

Τη μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός, η οποία ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό λίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δυο συλλόγων. Ο Γ. Μπάλλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου με γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ και συνεχή παρουσία σε όλα τα τμήματα της ΕΠΣΘ. Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής…


Ο “ΑΣ Βόλου Μαγνησιακός” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία “κλείστηκε” σήμερα σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο συλλόγων.
Η διοίκηση του Μαγνησιακού εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση της, για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, το τυπικό μέρος της οποίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, οπότε θα μπουν και οι υπογραφές
Ο Γιώργος Μπάλλας ανήκει ήδη στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θεωρείται από τους πολύ σημαντικούς και φέρελπις ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα επενδύσει ομάδα της Θεσσαλονίκης
Ο Γιώργος Μπάλλας γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 2001 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έφτασε να μεταγραφεί σε μια από τις κορυφαίες ΠΑΕ της χώρας.
Στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Μαγνησιακού, έχοντας συμμετοχή σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, μια στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και πέτυχε 11 γκολ.
Ο Γιώργος Μπάλλας υπήρξε βασικό στέλεχος όλων των τμημάτων των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με την οποία την περίοδο που ολοκληρώθηκε πέτυχε τρία τέρματα.
Διακρίνεται για την ποδοσφαιρική ευφυΐα του, την ταχύτητά του και την άνεση στα τελειώματα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και περιφερειακά έξω από την περιοχή
Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός στην διαδικασία της μεταγραφής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Γκουγκουλιά, τον προπονητή κ. Βασίλη Πανόπουλο και το νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Γιάννη Καραγκιόζο.

Δήλωση Γιώργου Μπάλλα
“Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα του Μαγνησιακού, η οποία μου έδωσε όλα τα φόντα να φτάσω σε ένα υψηλό αθλητικό επίπεδο, ώστε να μπορώ να διεκδικήσω τη μεταγραφή μου σε μία τεράστια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.
Πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό, έπαιξε ο προπονητής της ομάδας κος Βασίλης Πανόπουλος, ο οποίος με βοήθησε να εξελιχθώ και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, όπως ευχαριστώ και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά, που βρέθηκε δίπλα μου ως την τελευταία στιγμή, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.
Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, η οποία περισσότερο από όλους στήριξε την προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να δικαιώσω όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου, στην μεγάλη προσπάθεια να αγγίξω το όνειρό μου.”