Στην ΑΕΛ ο Κωστής Κόφφας

Ακόμα ένα ταλέντο του βολιώτικου ποδοσφαίρου θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Super League, εντασσόμενο στα τμήματα υποδομής. Πρόκειται για τον Κωστή Κόφφα, ο οποίος υπέγραψε συνεργασία με την ομάδα της ΑΕΛ και πλέον θα ανήκει στην ομάδα Κ17 του λαρισινού συλλόγου…

Ο Κωστής Κόφφας έχει γεννηθεί στις 29-4-2001 κι αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Αγ. Παρασκευής κι έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής, πριν περάσει στην ανδρική ομάδα, όπου αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά έχοντας 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα εκ των οποίων 16 ως βασικός, πετυχαίνοντας 2 γκολ., ενώ είχε και μια συμμετοχή στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ.
Ο ταλαντούχος μέσος ήταν και βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της Ένωσης σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, έχοντας σκοράρει μια φορά με τη φανέλα της ΕΠΣΘ την περσινή περίοδο.

Η συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στη σχολή της Αγίας Παρασκευής εδώ και χρόνια συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, καθώς σ’ έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστής, προερχόμενος από την σχολή, τον Κωστή Κόφφα, δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε μεγαλύτερο επίπεδο και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η Σχολή Αγίας Παρασκευής εύχεται στον Κωστή Κόφφα πολλές επιτυχίες και να καταφέρει να φτάσει ψηλά, αγωνιζόμενος ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις