«Πυρά» ΣΦΟΒ κατά της δημοτικής ομάδας πλειοφηφίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία στρέφεται κατά της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, για το γεγονός ότι κανείς – πλην του Δημήτρη Πέγιου – δεν έδωσε το «παρών» στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Στη Συνέλευση στις 3/7, από όλη την Δημοτική ομάδα πλειοψηφίας μόνο ένας σύμβουλος έδωσε το παρόν, ο Δ. Πέγιος. Οι άλλοι που ήτανε;
Αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, αυτοί που τρώνε ψωμί για 5 χρόνια από την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους καλούμε να παραιτηθούνε άμεσα για τον λόγο της δημιουργίας της νέας ομάδας της Πύδνας στον Βόλο και για την ανακαίνιση γηπέδων που ίσως δοθούνε στη νέα ομάδα και που ξοδεύτηκαν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Αν δεν το πράξουνε θα είναι υπόλογοι στη συνείδηση των Ολυμπιακών και το 2019 δεν είναι μακριά. Έχουμε αποδείξει ότι δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε.
Επίσης, ξαναεπιστρέφουμε τη λάσπη που πετάνε οι αδίστακτοι συκοφάντες υβριστές, τραμπούκοι και αποτυχημένοι άμπαλοι.
Τους επιστρέφουμε και άλλα 500 κιλά λάσπης, αφού τέτοιοι τύποι την απορροφάνε εύκολα.
Στη ζωή μας υπάρχουνε δύο κατηγορίες ανθρώπων. Οι έντιμοι, οι πετυχημένοι, οι αγωνιστές της ζωής, οι περήφανοι με τις οικογένειές τους και με παιδιά με πτυχία και διδακτορικά.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουνε οι αποτυχημένοι, οι αδιάφοροι, με σπουδές παιδιών σε βερνίκια νυχιών και γεωγραφία που πέφτει η Μύκονος.
Ανάξιοι και ανίκανοι.
Τέλος, φίλοι μας, σε λίγες μέρες θα κοινοποιήσουμε στις εφημερίδες επιστολή μας σε κ. Κοντονή, κ. Πρωθυπουργό, Εισαγγελείς, για τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες για τα “μαντολάτα” και ουσίες σε χυμούς ποδοσφαιριστών εν αγνοία τους.
Επίσης θα παραθέσουμε ανάλυση για τις εγκληματικές και δολοφονικές συνέπειες στη ζωή των ποδοσφαιριστών με τη χρήση ουσιών ντόπινγκ.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»