Ποδηλατοδρομία διοργάνωσε ο Αιολικός (photos)

Η ποδηλατοδρομία του Αιολικού Βόλου, στο πλαίσιο του καμπ του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ενώ αύριο Σάββατο 15/7 θα πραγματοποιηθεί πορεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Την Δευτέρα 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισθείσα ποδηλατοδρομία του Αιολικού Βόλου. Στις 8:00 το πρωί οι αθλητές του Αιολικού συγκεντρώθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου έγινε η εκκίνηση. Το κομβόι είχε μπροστά τον αρχηγό της αποστολής τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Σαμαρά Αντώνη συνεπικουρούμενο από τους προπονητές κ.κ. Οικονόμου Γεώργιο, Καραγιαννούδη Άκη και το μέλος κ. Σεφερειάδου Θάλεια. Διέσχισαν τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και έφθασαν στα «ψαράδικα». Η κ. Σεφερειάδου Θάλεια βιντεοσκοπούσε την όλη εκδήλωση, την οποία και ευχαριστούμε. Από εκεί ακολουθώντας τον ποδηλατοδρόμο έφθασαν στην πλαζ των Αλυκών για τις απαραίτητες ανάσες και συνέχισαν μέχρι την ακτή λίγο πριν από τον οικισμό του Αγίου Στεφάνου. Εκτός από το κολύμπι, το πόλο, και το βόλεϊ, έγιναν και παιχνίδια της προτίμησης των αθλητών μέσα στη θάλασσα. Στην επιστροφή ακολουθήθηκε η ίδια διαδρομή με μία μικρή παρέκκλιση στη χαλβαδοποιία του κ. Παπαγιανόπουλου, ένας από τους χορηγούς του camp. Φωτογραφήθηκε ο κ. Γιάννης μαζί με τους αθλητές και τον ευχαρίστησαν για τη χορηγία. Η αποστολή ολοκληρώθηκε στις 13:00 φθάνοντας πάλι στο πανθεσσαλικό ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.
Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα του camp θα πραγματοποιηθεί πορεία με ώρα εκκίνησης την 7:00 πρωινή και τόπο συγκέντρωσης το Ε.Α.Κ. Βόλου. Οδηγός της αποστολής θα είναι το μέλος του Αιολικού κ. Μπακίρης Ιωάννης μαζί με τον κ. Φιλιππιτζή Δημήτριο. Η πορεία εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα θα έχει και επιμορφωτικό όσον αφορά την ιστορία της συγκεκριμένης διαδρομής. Οι αθλητές του camp προσκαλούνται σε μία ακόμη πρόκληση να συμμετάσχουν στην πορεία που μόνο οφέλη θα τους προσφέρει».