Μίλησε με Θέο ο Ολυμπιακός Βόλου

Μία μεταγραφή από το «πάνω ράφι» προκειμένου να ζεστάνει και τον κόσμο του προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κρούση στον Γιώργο Θέο, έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις

στη μεσαία γραμμή, όπως έδειξε και πριν τρία χρόνια που είχε ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Πάντως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις και από ομάδες της Football League.
Ο Θέος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1991. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Πανελλήνιας εμβέλειας την περίοδο 2008-09, φορώντας τη φανέλα της Προοδευτικής στην τότε Δ’ Εθνική. το 2009-10 έπαιξε σε τέσσερα ματς της Αγίας Παρασκευής Αθηνών στη Γ’ Εθνική, ενώ το 2010-11 έμεινε στην ίδια κατηγορία και ενίσχυσε σε 22 παιχνίδια τον Αίαντα Σαλαμίνας.
Την επόμενη τετραετία αγωνίστηκε σε ομάδες Β’ Εθνική. Είχε μόλις μία συμμετοχή το 2011-12 με την Καλλονή, αλλά οι άλλες χρονιές ήταν «γεμάτες». Το 2012-13 αγωνίστηκε 23 φορές και πέτυχε ένα γκολ για λογαριασμό του Φωκικού, ενώ την επόμενη περίοδο είχε 22 συμμετοχές και τρία τέρματα παίζοντας και πάλι στην ομάδα της Άμφισσας. Η προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν την περίοδο 2014-15 και ήταν η παραγωγικότερη της καριέρας του με 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τέσσερα γκολ.
Το 2015-16 έκανε τις μοναδικές του συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, αγωνιζόμενος σε τρία ματς του Λεβαδειακού. Στα μέσα της περιόδου πήγε στη Λαμία δίνοντας το «παρών» σε μόλις δύο παιχνίδια της Β’ Εθνικής. Πέρυσι, ήταν ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού με τον οποίο μέτρησε 15 συμμετοχές και ένα τέρμα.
Ο Θέος έχει στο ενεργητικό του τρεις συμμετοχές στην Α’ Εθνική (Σούπερ Λιγκ), 92 και εννέα γκολ στη Β’ και άλλες 26 συμμετοχές στη Γ’. Συνολικά έχει παίξει σε 121 αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων έχοντας σκοράρει εννέα φορές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις