Ανιέτε για Απόλλωνα Σμύρνης

Ένας γνώριμος στα λημέρια μας παίκτης βρίσκεται στη λίστα του Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχει προταθεί αλλά και εξετάζεται ο Αντόνιο Ανιέτε.
Ο 31χρονος Ισπανός άσος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου (44 συμμετοχές/9 γκολ) αλλά και της Νίκης Βόλου (42/21), με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Football League, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ανιέτε μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως περιφερειακός επιθετικός και επιτελικός μέσος αλλά και σαν σέντερ φορ υπό προϋποθέσεις, ενώ η ποιότητα που διαθέτει είναι αδιαμφισβήτητη. Μάλιστα, τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή ταιριάζουν αρκετά με τα «θέλω» του Άκη Μάντζιου, καθώς ο προπονητής του Απόλλωνα αρέσκεται αρκετές φορές να παίζει με δύο φορ (σσ. με τον έναν εκ των δύο να κινείται περιφερειακά).
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σοσιεδάδ, για να ακολουθήσουν οι Κόρια, Σαν Ροκέ (35/9), Ρεάλ Χάεν (23/4) και Θέουτα (45/6). Στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για τις δύο ομάδες του Βόλου και μετά αγωνίστηκε σε Νέφτσι Μπακού (26/3) και Λέφσκι Σόφιας (68/23).


Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, με το κασέ του να είναι προσιτό και η περίπτωσή του απασχολεί την Ελαφρά Ταξιαρχία! Ωστόσο, δεν είναι εύκολη περίπτωση καθώς έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Κύπρο και την Βουλγαρία.
Παράλληλα, στην προετοιμασία του Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες έχει ενσωματωθεί και ο Λινέλ Κιταμπαλά, ο οποίος δοκιμάζεται. Ο 28χρονος Γάλλος άσος αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ όσο και ως επιθετικός. Έχει παίξει σε Οσέρ, Ντιζόν, Λοριάν, Σεντ Ετιέν, Ντιναμό Δρέσδης, Σαρλερουά, Λέφσκι Σόφιας και Σεντ Ζιλουάζ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις