Εβδομάδα ανακοινώσεων στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινάει τη Δευτέρα για την Αναγέννηση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κλάους Ντίτερ Μίλερ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα από τη Γερμανία όπου και επέστρεψε μετά το deal της αγοράς του 30% των μετοχών της ομάδας και ουσιαστικά θα επισημοποιηθούν οι συμφωνημένες ανανεώσεις και μεταγραφές.

Με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα της Καρδίτσας διαθέτει στο ρόστερ της τους Τζάνη, Τζέκο, Υφαντή, Μπιτέλη, Ξέρρα, Τζέλλο, Πλαβούκο, Μπούσδρα, Διπλάρη, Χαντζή, ενώ συζήτηση θα γίνει και με τους Κουτσόπουλο, Γεωργατζά, Κισκαμπάνη, Ντάνκουα και Μπλέντι που δεσμεύονται με συμβόλαιο.
Παράλληλα, οι Κώστας Κολτσίδας, Μανώλης Ρουσσάκης, Σπύρος Παπασπύρος, Παναγιώτης Κάτσικας, Νέστορας Γκέκας και Ανδρέας Ξηρός είναι πολύ κοντά επίσης στη συμφωνία, ενώ σε πρώτο πλάνο είναι η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων και εκείνη που θα πραγματοποιηθεί μέσω των δοκιμαστικών το διήμερο 4-5 Αυγούστου.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι επαφές με ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών και με προτεραιότητα σε εκείνους που διαθέτουν εμπειρία από τη Football League είναι σε εξέλιξη και αναμένεται η ολοκλήρωση κάποιων προσθηκών, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης δανεικών ποδοσφαιριστών από ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών).
Η ημερομηνία της «πρώτης» είναι η Δευτέρα, 7 Αυγούστου με τον Γιώργο Βαζάκα να επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του έναν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών για να αρχίσει το δύσκολο έργο του «μονταρίσματος».
Πηγή: KarditsaSportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις