Η χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού Βόλου

Η αδυναμία του Αγροτικού Αστέρα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, δημιούργησε νέα δεδομένα, όσον αφορά την ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Αγροτικό στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η ΕΠΟ προκηρύσσει αγώνες μπαράζ ανάμεσα στους δευτεραθλητές των τεσσάρων ομίλων της περσινής Γ’ Εθνικής, για μία θέση στη Football League.

Η Δόξα Δράμας, η ΑΕ Καραϊσκάκης, ο ΑΟ Χαλκίδα και ο Ιωνικός είναι οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων και θα έχουν δικαίωμα, όσοι απ’ αυτές δηλώσουν συμμετοχή στα μπαράζ, να διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο Ολυμπιακός Βόλου «εγκλημάτησε» πέρυσι, καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Football League, όντας διαθέτοντας το καλύτερο ρόστερ του ομίλου, αλλά απέτυχε να τερματίσει έστω δεύτερος και να έχει δικαίωμα στο όνειρο, όπως ήρθαν τα πράγματα.
Η ισοπαλία στο Βόλο με τον Απόλλωνα Λάρισας, σε πρώτη φάση, αλλά και η ήττα από τον Καραϊσκάκη, επίσης στο Πανθεσσαλικό, στοίχισαν ακριβά στον Ολυμπιακό. Θα έπρεπε η ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους να τερματίσει έστω στη 2η θέση και όχι να πετάξει από νωρίς «λευκή πετσέτα». Παρότι, πολλά ακούγονταν και τότε, όταν το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ήταν σε εξέλιξη, πως ίσως και οι δευτεραθλητές θα είχαν τη δική τους ευκαιρία να ανέβουν κατηγορία.
Δεν μιλάμε για απλά λάθη στον Ολυμπιακό, αλλά για «εγκλήματα», γιατί θα ήταν τελείως διαφορετικό το ποδοσφαιρικό τοπίο στη Μαγνησία, αν ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιζε στα μπαράζ και κατάφερνε να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου στη Football League. Ο νοών νοείτο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις