Σήμερα κρίνεται του Τσάβες στον Παναθηναϊκό

Μέσα στη μέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά στη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό, με το επόμενο 24ωρο να είναι καθοριστικό για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά απομένει η βασικότερη παράμετρος. Να πει ο παίκτης το «ναι» στο τριφύλλι, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο παίκτης, είχε αρχικά «ψηθεί» να ντυθεί στα πράσινα, αλλά στη συνέχεια ζήτησε χρόνο για την οριστική απάντηση του.
Από την πλευρά της η Μπόκα, θέλει να ολοκληρωθεί το deal και για αυτό το λόγο πιέζει τον παίκτη, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της αργεντίνικης ομάδας και τον παίκτη και όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.
Πάντως, με τον δικό τους τρόπο, οι οπαδοί των «πρασίνων» προσπαθούν και αυτοί να πείσουν τον Τσάβες. Ο Αργεντινός επιθετικός, δέχθηκε «βομβαρδισμό» μηνυμάτων στον λογαριασμό του στο instagram, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να προσπαθούν να τον πείσουν να πει το «ναι», συγκρίνοντας τον μάλιστα με παίκτες όπως ο Ρότσα, ο Μπορέλι, ο Γκονζάλες και ο Λέτο.