Επιστροφή Μπακασέτα

Επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Τάσος Μπακασέτας

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός και να πετύχει να επιστρέψει ο Τάσος Μπακασέτας πίσω στη Stoiximan Super League.

Άνθρωπος της ομάδας φαίνεται ότι έχει ταξιδέψει στην Τραπεζούντα προκειμένου να συναντηθεί με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και έδωσαν τα χέρια για να φορέσει την πράσινη φανέλα, σίγουρα από το καλοκαίρι και μετά.

Ωστόσο στην Τουρκία αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία και με την ομάδα του, προκειμένου να λάβει τώρα κάποια χρήματα και να τον παραχωρήσει για να ενισχυθει άμεσα το «τριφύλλι».

Ο κύκλος του Έλληνα παίκτη είχε κλείσει μία και καλή στην Τραμπζονσπόρ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προκειμένου να ζήσει νέες προκλήσεις.

Έτσι ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα, εξέφρασε το ενδιαφέρον του και ετοιμάζεται κάνοντας μία τεράστια πρόταση, να τον αποκτήσει.

Παναθηναϊκός: Αυτά δίνει στον Μπακασέτα!

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόθεση να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του. Με άλλα λόγια, ένα συμβόλαιο που –ενδεχομένως με τα μπόνους επίτευξης στόχων- θα φτάνει και τα δύο εκατ. ευρώ το χρόνο.

Νούμερο που δείχνει θέληση και διάθεση από πλευράς πρασίνων να γίνει το deal. Αυτά τα μετράει ο Τάσος Μπακασέτας στις συνεργασίες του.

Μάλιστα σας είχαμε αποκαλύψει ότι το πράγμα δουλεύεται εδώ και μέρες και ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, ενώ η μετακίνηση του πλέον μοιάζει δεδομένη.

Μετά από 121 εμφανίσεις με την Τραμπζονσπόρ, με 33 γκολ και 24 τελικές πάσες, ένα πρωτάθλημα και σίγουρα έχοντας ανεβάσει το επίπεδο του κατακόρυφα, ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει για να κάνει δικό του και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με αυτή την κίνηση μάλιστα ο Παναθηναϊκός προχωράει με τον καλύτερο τρόπο και το σχέδιο που έχει αρχίσει, προκειμένου να μπει περισσότερο ελληνικό χρώμα στη ομάδα. Σίγουρα μόλις ανακοινωθεί, θα μιλάμε για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή και την επιστροφή ενός εξαιρετικού παίκτη.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις