Τον… δανείζει για το μπαράζ!

Η ομάδα του Σκουφά Κομποτίου ανακοίνωσε την παραχώρηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή στην ΑΕ Καραϊσκάκης, με τον Σύλλογο του Κομποτίου να τον δανείζει ουσιαστικά για ένα αγώνα στην αρτινή ομάδα, συγκεκριμένα στην προσπάθεια που θα κάνει στον αγώνα μπαράζ με τη Δόξα Δράμας για την άνοδο στη Football League. Ο Δημήτρης Κυριάκης (φώτο με τον Ανέστη Ζώη) ήταν ο βασικός εξτρέμ της ομάδας του Σκουφά τη χρονιά που μας πέρασε και αγωνιζόμενος κυρίως από τα αριστερά, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στη κατάκτηση του νταμπλ. Σκόραρε διψήφιο αριθμό τερμάτων και μοίρασε περισσότερες ασίστ από τα γκολ που πέτυχε.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην ΑΕ Καραϊσκάκης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει ενταχθεί από την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις. Επιπλέον, αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο του φιλικού με τον Σκουφά, μοιράζοντας και την ασίστ για το 4ο γκολ μετά από ωραία ενέργεια. Ακολουθεί η ανακοίνωση που μας απέστειλε ο Πρόεδρος του Σκουφά:

«Το Δ.Σ. του Σκουφά Κομποτίου στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με την ΑΕ Καραϊσκάκης, και μετά από αίτημά της, παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή Κυριάκη Δημήτριο για 20 μέρες στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ενόψει του μπαράζ ανόδου στη Football League».

artagoal.gr