Νέα εποχή για τα μέλη της Νίκης Βόλου

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης προχωρά σε μία πρωτοποριακή ενέργεια δημιουργώντας μία νέα σχέση μεταξύ των μελών του Συλλόγου και του μητρικού σωματείου. Τα μέλη μέσω της εγγραφής τους σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν το ποσό της συνδρομής τους (2-50 ευρώ) και να έχουν τις ανάλογες παροχές.

Αναλυτικά:

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ γυρίζει σελίδα και σε θέλει δίπλα της!!!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ!!!

Γίνε ΕΝΕΡΓΟ μέλος του ιστορικότερου Συλλόγου της πόλης!

Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

ΓΙΝΕ τακτικό μέλος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ΝΕΑ πλέον αίτηση εγγραφής.

Με την ΝΕΑ αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη, θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν – σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν, τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας, ρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του Συλλόγου, συμπληρώνουν την ΝΕΑ αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις