Νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί της ΑΕΛ σε φιλικό

Με καλό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΛ που έχει ήδη αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Super League, ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τη νίκη με 2-1 το βράδυ της Παρασκευής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» με τον Μίλιεβιτς πρωταγωνιστή, ήταν πολύ καλύτεροι των «βυσσινί» και προηγήθηκαν με πέναλτι του Καπού στο 33′. Ο ίδιος ο παίκτης είχε κερδίσει την ποινή σε ανατροπή από τον Σαφαρίκα.
Στην επανάληψη η Λάρισα ανέβασε στροφές, δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντέλετιτς (βοήθησε και ο Βέρτζος) στο 80′. Τα Τρίκαλα δεν πτοήθηκαν, έχασαν ευκαιρία με τον Τόμιτς και στο φινάλε, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Αναστασόπουλος έβγαλε μόνο του τον Μανώλη ο οποίος από κοντά έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Βέρτζος (85′ Ζγκούρι), Γιαννίτσης, Κοτσώνης (72′ Γκαλίτσιος), Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (54′ Τόμιτς), Τσιάρας , Μίλιεβιτς (88′ Μανώλης), Τσίπρας (54′ Αναστασόπουλος), Καπός (87′ Ντιατά)
ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46′ Κρίσμαν), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος (70′ Ντέλετιτς), Κρητικός (70′ Φατιόν), Γιαννιτσάνης, Περόνε (70′ Ρέντζας), Μπάμπιτς (46′ Καρατάσιος)

Κρούση σε Κουτσιανικούλη
Μια ακόμη μεταγραφική έκπληξη πάει να κάνει ο ΑΟ Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλοί έκαναν κρούση στον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος έλυσε εμπρόθεσμα το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις