Την Κυριακή (3/9) το εορταστικό φιλικό Μαγνησιακού- ΠΑΟΚ (Κ20)

Πολύ σημαντικό φιλικό αγώνα θα δώσει την Κυριακή (3/9) η ομάδα του Μαγνησιακού, υποδεχόμενη στην έδρα της την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι εορταστικό χαρακτήρα που έχει να κάνει με την επάνοδο του Μαγνησιακού στη μεγάλη τοπική κατηγορία, αλλά και με την επισφράγιση της συνεργασίας των δύο Συλλόγων σε επίπεδο ακαδημιών. Της αναμέτρησης θα προηγηθεί…

πλούσιο το τελετουργικό, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες της περιοχής.
Φυσικά μέσω της σχετικής ανακοίνωσης οι διοικούντες του Μαγνησιακού προσκαλούν τόσο τους φίλους της ομάδας όσο και το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δοθεί στον ανακατασκευασμένο χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο γήπεδό του την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
Η εν λόγω αναμέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων, σε επίπεδο ακαδημιών.
Παράλληλα για τον Μαγνησιακό θα συνδυαστεί με τον εορτασμό της επιστροφής στη μεγάλη τοπική κατηγορία, με τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων και του ανακατασκευασμένου αγωνιστικού χώρου στο κεντρικό γήπεδο, με την εν λόγω αναμέτρηση να είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί εκεί.
Καλούμε τους φίλους της ομάδας και γενικότερα το φίλαθλο κοινό της πόλης, να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει την αναμέτρηση, αλλά και τις εκπλήξεις που θα επιφυλάσσει το πλούσιο τελετουργικό…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις