Παράταση διάθεσης Καρτών Διαρκείας

Μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου παρατείνει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας η Νίκη Βόλου λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς ( Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για την φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης , μέσα απο το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

-Gold: 250 €
-Basic: 100 €
-Fans : 70 €
-Ladies : 50 €
-Kids : 20 €
-Family : 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias