«Ναυάγησε» για 14 δευτερόλεπτα η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα στη Λέστερ

Η Λέστερ απέκτησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο, Αντριέν Σίλβα, έναντι 25.000.000 ευρώ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αρχικά η αγγλική λίγκα δέχθηκε να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή, αλλά η καθυστέρηση στην ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στα “λιοντάρια” και τις “αλεπούδες” μέσω του TMS “μπλόκαρε” τη μετακίνηση του.
Σύμφωνα με το “BBC”, η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε εκπρόθεσμη τη μετακίνηση. Οι δύο ομάδες, πλέον, καλούνται να βρουν λύση καθώς με τα τωρινά δεδομένα ο Αντριέν Σίλβα θα μπορέσει να εγγραφεί την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου κι έναρξης της επόμενης (χειμερινής μεταγραφικής περίοδου).
Συγκεκριμένα, η ανταλλαγή εγγράφων ολοκληρώθηκε δεκατέσσερα (14) δευτερόλεπτα μετά το πέρας της χρονικής προθεσμίας. Ακόμη κι αν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει κανονικά στον ποδοσφαιριστή τις συμφωνημένες με βάση το συμβόλαιο απολαβές του.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας άφησε εκτός λίστας Champions League (για τα ματς με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) τον Πορτογάλο μέσο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις