«Ναυάγησε» για 14 δευτερόλεπτα η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα στη Λέστερ

Η Λέστερ απέκτησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο, Αντριέν Σίλβα, έναντι 25.000.000 ευρώ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αρχικά η αγγλική λίγκα δέχθηκε να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή, αλλά η καθυστέρηση στην ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στα “λιοντάρια” και τις “αλεπούδες” μέσω του TMS “μπλόκαρε” τη μετακίνηση του.
Σύμφωνα με το “BBC”, η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε εκπρόθεσμη τη μετακίνηση. Οι δύο ομάδες, πλέον, καλούνται να βρουν λύση καθώς με τα τωρινά δεδομένα ο Αντριέν Σίλβα θα μπορέσει να εγγραφεί την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου κι έναρξης της επόμενης (χειμερινής μεταγραφικής περίοδου).
Συγκεκριμένα, η ανταλλαγή εγγράφων ολοκληρώθηκε δεκατέσσερα (14) δευτερόλεπτα μετά το πέρας της χρονικής προθεσμίας. Ακόμη κι αν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει κανονικά στον ποδοσφαιριστή τις συμφωνημένες με βάση το συμβόλαιο απολαβές του.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας άφησε εκτός λίστας Champions League (για τα ματς με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) τον Πορτογάλο μέσο.