Π. Λασκαράκης: Κάθε χρόνο πιο δυνατή και πιο δομημένη η ΕΠΣΘ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους εκπροσώπους των σωματείων που έδωσαν το «παρών» στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης και του Κυπέλλου, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, τονίζοντας πως το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ θα συνεχίσει

να ασκεί χρηστή διοίκηση, αντιμετωπίζοντας όλα τα σωματεία-μέλη με απόλυτη ισότητα, ισονομία και επιείκεια. Αναλυτικά: «Επιτυχία για όλους εμάς στην Ένωση δεν είναι ούτε η εκλογή μου στο Δ.Σ της ΕΠΟ, ούτε η συμμετοχή των συνεργατών μου στις επιτροπές. Ευτυχία για μας είναι η γεμάτη αίθουσα. Κάθε χρόνο, από το 2015 και μετά, είναι όλο και περισσότερο γεμάτη και ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Επιτυχία για μας είναι να σας βλέπουμε όλους να μας στηρίζεται με την παρουσία σας. Είναι η ομοφωνία στις γενικές συνελεύσεις, η στήριξή σας με έργα και η συνεχής ενασχόλησή σας με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε και εμείς γι’ αυτό αγωνιζόμαστε. Χαίρομαι γιατί η Ένωσή μας κάθε χρόνο αποδεικνύεται, πιο δυνατή, πιο δομημένη και θέλω να πιστεύω ότι κάθε χρονιά θα προσθέτουμε ένα λιθαράκι σ’ αυτή την προσπάθεια της προόδου του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Εύχομαι η φετινή χρονιά να κυλήσει καλύτερα από την προηγούμενη και να σας διαβεβαιώσω, πως η ΕΠΣΘ – όσο η διοίκηση αυτή θα έχει τις τύχες των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού – θα ασκεί χρηστή διοίκηση και θα αντιμετωπίζει όλα τα σωματεία-μέλη με τον ίδιο τρόπο, με απόλυτη ισότητα, ισονομία, επιείκεια και με μέγιστο ενδιαφέρον προς όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις