Τα εισιτήρια με Αχιλλέα Φαρσάλων


Μοιράσου το άρθρο

Στο Π. Μαγουλάς θα φιλοξενήσει η Νίκη Βόλου τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ματς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/10, στις 16:00 μετά από σχετικό αίτημα της διοίκησης των κυανολεύκων. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10€, ενώ οι συνδεσμιακές κάρτες διαρκείας θα έχουν πρόσβαση στις Θύρες 2 και 3.

Αναλυτικά:

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και για τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς για την αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων το Σάββατο 14/10/2017.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων:
– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες)
– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Γυναικών: 5€
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.
 
Κάρτες Διαρκείας:
-Gold, Basic, Kids, Ladies (σε όλες τις θύρες)
-Fans [Θύρα 3 , Θύρα 2 (Μαιάνδρου) ]
 
Η μαθητική κερκίδα θα βρίσκεται στην Θύρα 2 στην οδό Μαιάνδρου και οι μαθητές που θα την απαρτίζουν καλούνται να βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στις 15:15, ώστε να οδηγηθούν ομαδικά στις θέσεις τους.
 
Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα εισέλθουν από την Θύρα 2 της οδού Μαιάνδρου.
 
Οι θύρες του Παντελής Μαγουλάς θα ανοίξουν στις 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου.
 
Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από το Εκδοτήριο στην οδό Μαιάνδρου πριν την έναρξη του αγώνα.
 
Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.
 
Τέλος καλούμε για ακόμη μια φορά τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις