Στήριξη “διαρκείας” στον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας από τη Νίκη Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

 

Τον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας “Οι Άγιοι Ανάργυροι” επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ομάδας. Η κ. Καλλιπολίτη Αγγελική, ο κ. Καλλιπολίτης Χρήστος και ο κ. Γιώργος Κουτσούκης είχαν μία ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη για τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» είχε αντιπροσωπία της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου 1924 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων της ομάδας μας.

Την Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησαν ο κ. Καλλιπολίτης Χρήστος, η κα. Καλλιπολίτη Αγγελική και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Κουτσούκης οι οποίοι συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη για τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις του συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση δόθηκαν στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών, Κάρτες Διαρκείας για τα μέλη του προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για την φετινή χρονιά. Μια από τις κάρτες μάλιστα ήταν προσφορά του πιστού φιλάθλου της ομάδας μας κ. Γιώργου Χατζηκωστή από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δήλωσαν την συμπαράστασή τους προς τον καθημερινό αγώνα ζωής των νεφροπαθών ενώ έδωσαν την υπόσχεση πως οι προσπάθειες στήριξης του συλλόγου θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις