«Υπάρχει πλουραλισμός και ταλέντο στην Εθνική…»


Μοιράσου το άρθρο

Eπί σερβικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, καθώς θα δώσει φιλικούς αγώνες στο Βελιγράδι με το Μαυροβούνιο την Παρασκευή (11/8) και με τη Σερβία το Σάββατο (12/8).

Τα δύο παιχνίδια εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ, προφανώς θα είναι πιο δυνατά σε σχέση με αυτά κόντρα σε Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία, με τον Γιώργο Πρίντεζη να τονίζει ότι στην Εθνική υπάρχει πλουραλισμός και ταλέντο, αλλά θα πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να βελτιωθούν όσες αδυναμίες υφίστανται.
«Στην Πάτρα απλά μπήκαμε σε αγωνιστικό ρυθμό, για το διάστημα που δουλεύαμε ήταν ό,τι έπρεπε αυτό το τουρνουά.
Σταδιακά πρέπει να ανεβαίνουν οι ρυθμοί και ήρθαμε εδώ για να προχωρήσουμε ένα βήμα. Είδαμε πολλά πράγματα από τα πρώτα δύο παιχνίδια, θετικά και αρνητικά όπως είναι λογικό για τόσο νωρίς στην προετοιμασία. Ήδη τα δουλέψαμε στη μία προπόνηση που κάναμε στην Αθήνα, θα τα δουλέψουμε κι εδώ στις προπονήσεις πριν το πρώτο ματς και απέναντι στο Μαυροβούνιο αρχικά, αλλά κυρίως στη Σερβία, που είναι ομάδα του ανώτατου επιπέδου, θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.
Δεν είναι μυστικό ότι έχει πληρότητα και δυνατότητες η ομάδα, νομίζω ότι το έδειξε από την αρχή. Υπάρχει πλουραλισμός και ταλέντο, όπως φαίνεται υπάρχει και καλή χημεία και όρεξη απ’ όλους μας να συνεχίσουμε έτσι. Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε αρκετούς και καλούς αγώνες μπροστά μας μέχρι το τέλος της προετοιμασίας και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε λεπτό για να πλησιάζουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις