Στο Προολυμπιακό συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ρίο η Κουτίδη

Το πρώτο ταξίδι της χρονιάς στο Ρίο για τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης αρχίζει σήμερα Σάββατο. Η πρωταθλήτρια του ΝΟΒΑ Ευαγγελία Κουτίδη μαζί με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Παπάζογλου πάνε να… τελειώσουν τη δουλειά με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες .
Η παρουσία…

…της Ελλάδας στο ντουέτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς προκρίνονται 24 ντουέτα και η Ελλάδα ήταν ένατη στο πρόσφατο παγκόσμιο του Καζάν απλά επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.
Ούτε καν οριακή δεν θα είναι η μάχη. Στο Ρίο θα δοθούν 11 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς και από τις οκτώ χώρες που κατέλαβαν υψηλότερη θέση από την Ελλάδα στο παγκόσμιο του Καζάν, μόλις τρεις (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία) δεν έχουν εξασφαλίσει πρόκριση. Αυτές οι τρεις, η Ελλάδα και το Μεξικό είναι βέβαιο ότι θα πάρουν το εισιτήριο στην προσεχή διοργάνωση.
Το Προολυμπιακό τουρνουά θα γίνει στις 2-6 Μαρτίου και τα κορίτσια μας θα εκτελέσουν το τεχνικό πρόγραμμα στις 2 του μήνα και το ελεύθερο στις 3. Η αθλήτρια του ΝΟΒΑ μίλησε στο «Aquaplanet» για το ταξίδι των τριών συγχρονιστριών, την προετοιμασία και τη διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης.
«Έχουμε κάνει μια αρκετά μεγάλη και προσεγμένη προετοιμασία με τις προπονήτριες μας. Ο στόχος μας είναι διπλός. Αφενός η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφετέρου μια καλή εμφάνιση και ένα καλό πλασάρισμα με τους αντιπάλους μας, τη Γαλλία και το Μεξικό, με τους οποίους ήμασταν πολύ κοντά στο παγκόσμιο του Καζάν» δήλωσε η Ευαγγελία Κουτίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις