Εννέα μετάλλια ο Ν.Ο.Β.Α. στο Κύπελλο καταδύσεων

Στο Κλειστό Καταδυτήριο του Βόλου το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, οι πρώτοι αγώνες Καταδύσεων για το νέο αγωνιστικό έτος 2017 παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων Γ ΄και Δ΄ κατηγοριών για το θεσμό του Κυπέλλου Χειμώνα.

Στους αγώνες συμμετείχαν 60 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς καταδύτες και καταδύτριες του Ν.Ο.Β.Α., να δοκιμάσουν τα νέα αγωνιστικά προγράμματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: Η Αργυρούπολη, η ΑΡΓΩ της Αθήνας, ο Αρίων Γλυφάδας, ο Παναθηναϊκός, η Ακαδημία Φυρίγου, τα Αστέρια Θεσσαλονίκης και ο Ν.Ο.Β/ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8 -13 ετών.

Ο ΝΟΒΑ έλαβε μέρος στους αγώνες με 5 αγόρια και 8 κορίτσια που κατέκτησαν συνολικά 9 μετάλλια. Δυο πρώτες, τρείς δεύτερες και τέσσερις τρίτες νίκες. Το Κύπελλο που παίρνει ο σύλλογος με τις περισσότερες πρωτιές, κατέκτησε η ομάδα του Παναθηναϊκού με τέσσερις πρώτες θέσεις. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βόλου είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ Γ΄

Νικολόπουλος Νικόλαος: Πρώτη θέση στον στο βατήρα του 1 μέτρου και Δεύτερη θέση στον στο βατήρα του 3 μ.

Ρήγας Θεόδωρος: Πρώτη θέση στο Σταθερό Βατήρα 5μ και Τρίτη θέση στο βατήρα του 1μ .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Γ΄

Τσοκανάκη Έλενα : Πέμπτη θέση στο βατήρα 3μ και Πέμπτη θέση στο 1μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Δ΄

Ιωάννου Ελευθέριος : Δεύτερη θέση στο βατήρα 1 μέτρο και Τρίτη θέση στο βατήρα 3μ.
Σάμψων Γρηγόριος : Τέταρτη θέση στο βατήρα 1μ.και συμμετοχή στο βατήρα 3μ.
Δεληγιάννης Ελευθέριος : Συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες με εξαιρετική εμφάνιση τόσο στη Δ΄ όσο και στη Ε΄κατηγορία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Δ΄
Στουκογιάννη Μαρία : Δεύτερη θέση στο βατήρα 3μ.και Τρίτη θέση στο βατήρα 1μ.
Μέλλιου Μυρσίνη :  Τέταρτη θέση στο βατήρα 1μ.και Τρίτη θέση στο βατήρα 3μ.
Τσοκανάκη Ιωάννα : Έκτη θέση στο βατήρα 1μ.και Τέταρτη θέση στο βατήρα 3μ.
Ζηργάνου Ελένη : Έβδομη θέση στο βατήρα 1μ.
Μαλακασιώτη Ελευθερία : Όγδοη θέση στο βατήρα 1μ.
Επίσης συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες με ελπιδοφόρα εμφάνιση και οι
Καπετανιά Ελένη Αδριανή και η Ρήγα Ελένη.

Ο προπονητής του Ν.Ο.Β.Α. κ. Λιάρος Λάμπρος προετοιμάζει καθημερινά τους μικρούς καταδύτες στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Συντονιστής του τμήματος είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τουλούδης Νίκος. Παράλληλα από κοινού με την προπονήτρια κ. Καπετανιά Δώρα προετοιμάζουν τους μικρούς αθλητές, μέσα από ένα προπονητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπόνηση (ευλυγισίας – ευκαμψίας, ταχυδύναμης, ασκήσεις συναρμογής, τραμπολίνο, ενόργανη γυμναστική και κολύμπι). Οι προπονήσεις γίνονται στο γυμναστήριο του Καραγάτς Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 14.30 – 16.00 και ,Σάββατο 11.00 – 12.30 στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Ο Ν.Ο.Β.Α. προσκαλεί όσα παιδιά 6 -8 ετών επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα .( τηλ.2421020376 και 6974370640 Γραφεία ΝΟΒΑ καθημερινά από ώρα 17.30 – 20.00).

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α, το Δ.Σ. και ο έφορος του τμήματος συγχαίρουν, τους μικρούς καταδύτες και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν ιδιαίτερα την διοίκηση και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου για τη συμβολή τους στην επιτυχία των Αγώνων.

Δελτίο Τύπου τμήμα καταδύσεων Ν.Ο.Β.Α.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις