Θέλουμε ο Ολυμπιακός Β. να παίξει ελκυστικό μπάσκετ

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, μίλησε χστο ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6», στην εκπομπή «Τρόικα των Σπορ» και στον Σάκη Νταφέκα και αναφέρθηκε στις κινήσεις που γίνονται, τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και στο ανδρικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθαμε σε συμφωνία με τον Γιώργο Βλιώρα, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Ανάληψη και αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τόσο τον πρώην προπονητή, Φώνη Μαυρομιχάλη, για τη βοήθεια που προσέφερε δυόμιση χρόνια στον Ολυμπιακό, όσο και τους Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριο Μπορίνο, οι οποίοι μας βοήθησαν σε μια δύσκολη στιγμή, προς το τέλος της περιόδου. Παρότι είχαν δύσκολο φορτίο να σηκώσουν, έχοντας την ευθύνη της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία πρωταγωνίστησε και ανέβηκε στην Α1 εθνική κατηγορία. Παράλληλα είχαν αναλάβει την υποχρέωση να βοηθήσουν, στο πλαίσιο της συνεργασίας, την Μεταμόρφωση. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό που έκαναν οι δυο τους, ενώ ο Μιχάλης Καπουρνιώτης είχε και βεβαρυμμένο πρόγραμμα, ως αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και υπεύθυνος τη Διεύθυνσης αθλητισμού του Δήμου Βόλου.
Οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν στο γυναικείο τμήμα και μαζί κάνουμε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Στόχος μας να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, για να παραμείνει στην Α1 κατηγορία. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα μας, ως ομάδα, η οποία θα παίζει ελκυστικό μπάσκετ και θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε τα πρωινά της Κυριακής τρόπο ζωής».
Ερωτηθείς ο κ. Μεταφτσής αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση παίκτριας από την Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, το όνομα της οποίας θα προκαλέσει αίσθηση, απάντησε: «Έχουμε ανοιχθεί σ’ ένα ευρύ πεδίο αθλητριών και πιστεύουμε ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε».
Όσον αφορά την παίκτρια που αναφέρεστε, όντως είναι μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια, μακάρι να πει το «ναι» και να την εντάξουμε στον Ολυμπιακό. Είναι μια περίπτωση με ιδιαιτερότητες και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για την έκβασή της. Οι συζητήσεις, πάντως, είναι σε καλό δρόμο.
Εδώ θα πρέπει να τονίσω, πως οι καλύτερες πρέσβειρες του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι ίδιες οι αθλήτριές μας. Γιατί μιλούν παντού με τα καλύτερα λόγια, γι’ αυτό που έχει γίνει στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια και έχουν διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα, με τις συζητήσεις με τις υποψήφιες παίκτριες να φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού να είναι πιο εύκολες».
Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής τόνισε: «Συμπληρώνουμε το ρόστερ, μιλήσαμε με κάποιους καλαθοσφαιριστές και θεωρώ πως ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί στην ομάδα. Πιστεύω, πως θα δημιουργήσουμε ένα ρόστερ αντάξιο του Ολυμπιακού Βόλου, της παράδοσης και της ιστορίας του παρελθόντος. Βήμα-βήμα θα γίνουν οι κινήσεις και επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό μπάσκετ και θα είναι ανταγωνιστική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις