Οκτώ μετάλλια ο Ολυμπιακός Β. στους Πανελλήνιους κλασικής και τεχνικής κολύμβησης

Η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ανοδική της πορεία, με τη δυναμική και επιτυχημένη συμμετοχή της στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής-τεχνικής κολύμβησης που έγιναν στο Βόλο, στην Αθήνα και στη Πάτρα.

Σε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά, με αρκετά προβλήματα, οι κολυμβητές του Ολυμπιακού κρατήθηκαν στα υψηλά στρώματα της κολύμβησης των αντίστοιχων ηλικιών για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας ένα χρυσό, ένα αργυρό, δύο χάλκινα και τέσσερις θέσεις στην 8αδα στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης.
Τα μετάλλια κατέκτησαν, η Τρύπα Σοφία ένα χρυσό στα 200m ύπτιο και ένα αργυρό στα 200m μικτή και η Βαραλή Φωτεινή ένα χάλκινο στα 50m ύπτιο. Την 4η θέση κατέλαβε στα 100m ύπτιο η Βαραλή Φωτεινή και την 6η θέση η Τρύπα Σοφία και η Στάμου Ελευθερία στα 1500m ελεύθερο.
Επίσης, στα πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε, εντυπωσίασαν και οι υπόλοιποι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστές τους: Ρούμπο Ι., Στριμπάκο Στρ., Κατιρτζίδη Αν., Δεσκάτα Στερ., Τρύπα Σωτ., Σιδέρη Κωνσταντίνα, Ψάλτη Βασ. και Λιθαδιώτη Σπ., βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ και βοηθώντας στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.
Στο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης στην Αθήνα (διπλά πέδιλα), οι κολυμβητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν πέντε χρυσά μετάλλια. Δύο με την Στάμου Ελευθερία στα 200m και 400m ελεύθερο επιτυγχάνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων. Με την Τσιδώνη Ναταλία στα 50m,100m, 200m ελεύθερο και τον Λύτρα Νικόλαο στα 50m, 100m, 200m ελεύθερο. Ο Στριμπάκος Στ. κατέλαβε την 4η θέση στα 400m ελεύθερο νέων.
Πρέπει να σημειωθεί ιδιαιτέρως, ότι οι αθλητές Στάμου Ελ. και Στριμπάκος Στ. συμμετείχαν παράλληλα και στα δυο πρωταθλήματα κλασικής-τεχνικής κολύμβησης (Αθήνα-Πάτρα) βοηθώντας την ομάδα. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ευχαριστούν πολύ τους γονείς τους.
Οι προπονητές και η εφορία κολύμβησης, κλείνοντας μια ακόμη δύσκολη κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και ανάμικτα συναισθήματα, εύχονται στους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου και στους γονείς τους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.