Συνεχίζεται στο Βόλο το Πανελλήνιο συγχρονισμένης κορασίδων Β’ (38 photos)

Όμορφο θέαμα πρόσφεραν οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης που έλαβαν μέρος χθες Πέμπτη (9/6), στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων Β’ που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος». Οι κερκίδες του κολυμβητήριου, τόσο οι μόνιμες, όσο και αυτές που τοποθετήθηκαν…

…πρόσθετα από τον Δήμο Βόλου, γέμισαν από κόσμο, που χειροκρότησε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών. Στη διοργάνωση μετέχουν σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι τα εξής: ΓΝΟΑ, ΝΕΛ, Ηρακλής, Μεταμόρφωση, ΝΑΟ Αρίων, Έβρος, ΑΚΑΔΠ, ΑΝΟ Αργυρούπολης, ΝΟΒΑ, Ν.Ο. Λάρισας, Πανσερραϊκός, Α.Σ. Απόλλο, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Νηρέας Χαλ., Α.Ο. Πλιτς Πλατς, Α.Ο. Ωκεανός, Α.Σ. Οδυσσέας Θεσσαλονίκης, ΓΑΣΚ Βόσπορος, Δράμα 1986, Κ.Ο. Ηρακλείου, Σ.Κ. Ροή, Ν.Ο. Χανίων, Α.Α. Ωρίων με 407 αθλήτριες.
Οι αγώνες γίνονται με πρωτοβουλία του ΝΟΒΑ σε συνδιοργάνωση με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, με το Βόλο να φιλοξενεί άλλη μια σημαντική αθλητική διοργάνωση.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε τα προκριματικά στο ντουέτο και στο ομαδικό. Σήμερα θα γίνουν τα προκριματικά στο σόλο και στο combo και οι τελικοί αγώνες τετράδα, ενώ θα ακολουθήσουν οι απονομές. Οι αγώνες θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Παρασκευή 10/6
8.00-8.50 Προθέρμανση-Προκριματικά σόλο
9.00-11.30 Προκριματικά σόλο
11.30-12.20 Προθέρμανση-Προκριματικά combo
12.30-14.00 Προκριματικά combo
16.30-17.20 Προθέρμανση με μουσική αγωνιστική τετράδα
17.30-19.30 Τελικοί αγώνες τετράδα
19.30 Απονομή αναμνηστικών αγώνες τετράδα

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις