Ο ΝΟΒΑ τα χρυσά σε Ντουέτο και Ομαδικό στη συγχρονισμένη κορασίδων Β’

Ο ΝΟΒΑ ήταν ο πρωταγωνιστής στους Χειμερινούς αγώνες Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”, με τη συμμετοχή ρεκόρ των 294 αθλητριών (από τις οποίες, οι 31 στην ημερίδα Αστεριών που έγινε παράλληλα) από 19 Σωματεία.

Ο ΝΟ Βόλου και Αργοναύτες κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια και στο Ντουέτο, αλλά και στο Ομαδικό. Τα ασημένια μετάλλια σε Ντουέτο και Ομαδικό κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ενώ τα χάλκινα και στα δύο αγωνίσματα πήρε ο Πανσερραϊκός.
Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους δύο τελικούς:
ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:
1. Ζωή Καράγγελου – Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη (ΝΟΒΑ) 72,0963 β.
2. Μαρίνα Βασιλοπούλου – Κωνσταντίνα Γιακαλή, αναπλ. Όλγα Σκαμνάκη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 66,5327 β.
3. Ελένη Βλαχάκη – Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Μιχαέλα Καραντινίδη (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) 66,3051 β.
ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:
1. ΝΟΒΑ (Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Ζωή Καράγγελου, Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου) 65,6911 β.
2. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Αποστολία Δούνια, Κατερίνα Μανασάκη, Αναστασία Ματσοπούλου, Αθηνά Παπαδάτου, Ιωάννα Σακέλλη, Όλγα Σκαμνάκη, αναπλ. Ζαφειρία Μουρατίδη, Βαϊα Παπαγιαννάκη) 64,5728 β.
3. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελένη Βλαχάκη, Νικολέτα Ραφαέλα Δαλγκίτση, Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Θέκλα Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Σοφία Μαρία Δόξα) 64,2532 β.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στους δύο τελικούς Ντουέτου και Ομαδικού, αλλά και αυτά στα Αστέρια και τα σημαντικότερα στις Φιγούρες, στις ΦΩΤΟ που βρίσκονται δίπλα στη βασική στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.
Να σημειώσουμε ότι στο Αστέρι 7 είχαμε συμμετοχή αγοριού (ο Βασίλης Γκορτσίλας του ΓΑΣ Βόσπορος Καλαμαριάς), που πήρε μάλιστα την πρόκριση για το πρωτάθλημα ΟΠΕΝ.
Η τεχνική σύμβουλος Συγχρονισμένης κολύμβησης στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά μας δήλωσε: “Υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση διότι ήταν μεγάλη η πρόκληση να ολοκληρωθούν με επιτυχία αυτοί οι αγώνες, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής. Η οικογένεια της συγχρονισμένης συνεχώς μεγαλώνει κι έχουμε όλο και περισσότερα σωματεία και αθλήτριες. Πιστεύω πως στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο. Αγωνιστικά, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από πολλά σωματεία και πολλές μικρές αθλήτριες θα μας απασχολήσουν στο μέλλον σίγουρα. Στην Ημερίδα Αστεριών που ακολούθησε, εκτός από τις προκρίσεις για την ΟΠΕΝ και τα πρωταθλήματα Νεανίδων και Κορασίδων, είχαμε τη συμμετοχή ενός αγοριού που στη δεύτερη του προσπάθεια -σήμερα- κατόρθωσε να περάσει το βαθμολογικό όριο και να πάρει το εισιτήριο για την ΟΠΕΝ. Κάτι καινούριο ξεκινάει κι ελπίζω να θαυμάσουμε ωραία πράγματα στο μέλλον”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις