Και η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ για κακουργηματική απιστία

Για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας διερευνάται η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”.

Η εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου διαβίβασε στο προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο έγγραφη καταγγελία του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Αθηνών Δήμου Κασκαντίρη.

Στην καταγγελία περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο προχώρησε η ΕΠΟ σε σύμβαση για τις στολές των διαιτητών.

Παράλληλα εξετάζεται η δυνατότητα της διορισμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας να υπογράφει συμβάσεις, τη στιγμή που ο ρόλος της ήταν περιορισμένος.

Η καταγγελία και τα υπόλοιπα στοιχεία που υπάρχουν παραδόθηκαν στον αντεισαγγελέα Χαράλαμπο Μασταραντωνάκη, ο οποίος θα τα διαβιβάσει στην Αθλητική Εισαγγελία Αθηνών.

Για απόκρυψη μάρτυρα ερευνάται η διοίκηση Γκιρτζίκη

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί η Εισαγγελία Αθηνών ώστε να διαπιστώσει αν η ΕΠΟ επί προεδρίας Γκιρτζίκη, απέκρυψε την ύπαρξη integrity officer (υπεύθυνος ακεραιότητας).

Τη σχετική εντολή έδωσε η εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία πλέον εποπτεύει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς στην εφετειακή δίκη του μικρού Koriopolis η ΕΠΟ αρνήθηκε να παραλάβει κλήση μάρτυρα για τον intergrity officer.

Τελικά ο υπεύθυνος ακεραιότητας ουδέποτε κατέθεσε στο δικαστήριο, το οποίο δεν διαφωτίστηκε για τον τρόπο που χειραγωγούνται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις