Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γραμμένος

Την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΕΠΟ θα παραχωρήσει τη Δευτέρα (20/11) ο Βαγγέλης Γραμμένος.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας προτίθεται να τοποθετηθεί επί όλων των «φλεγόντων» ζητημάτων μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη παρουσία εκπροσώπων της OYEΦΑ και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της ΦΙΦΑ.
Παράλληλα, ο Γραμμένος, μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, θα παραστούν σε διεθνή ημερίδα για «την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων».
Αναλυτικά η ενημέρωση: «Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.
Στο πλαίσιο της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος θα συναντηθεί με Προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα και τη συνολική λειτουργία τους.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., στις 13.00, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραστούν το απόγευμα της Δευτέρας σε διεθνή ημερίδα για “την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων”, που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης».

  • Β Γραμμένος