Πληρωμές και πριμ στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

????????????????????????????????????

Παραμονές ενός καθοριστικής σημασίας παιχνιδιού με τον Αστέρα Ιτέας, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή μισθό και ενοίκια, πριν βγει καν ο μήνας Ιανουάριος, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, μάλιστα, να υπόσχεται υψηλό πριμ στους ποδοσφαιριστές, εφόσον σημειώσουν τρεις νίκες στην προσεχή τριάδα αγώνων, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Θυμίζουμε πως ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Ρήγα Φεραίο και ΑΟ Σελλάνων.

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι εξαιρετικό, υπάρχει μεγάλη όρεξη απ’ όλους στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση, όπου οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα.

Υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια, η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και πλέον είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν αρμόζει στη δυναμική και την ιστορία του συλλόγου, αλλά και στην αξία των παικτών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις