«Αυτοκτόνησε» η Δήμητρα, 4-4 με τον Αγροτικό

«Χαρακίρι» για τη Δήμητρα, που αν και προηγήθηκε με 4-1, τελικά ισοφαρίστηκε από τον Αγροτικό, χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους ένα βαθμό. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.
Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ξηροκώστα στο 15’ και στο 23’, Αραπίτσα στο 48’ και Τσάτσο στο 52’, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Κερατίδη στο 30’, Μπαρμπαγιαννάκο στο 55’ και στο 85’ και Γ. Κωτούλα στο 60’.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δήμητρα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 82’, καθώς ο Μηλιώνης αποχώρησε αναγκαστικά από το γήπεδο ως τραυματίας και ενώ ο προπονητής του είχε πραγματοποιήσει ήδη όλες τις αλλαγές των «πράσινων», οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τους Αραπίτσα στο 39’ και Καρατέεφ στο 57’.
Επίσης, διακριθέντας για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας, Β. Κωτούλας που σε πάρα πολλές φάσεις, με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την ομάδα του, που έφυγε αήττητη από το γήπεδο της Ευξεινούπολης.
Διαιτητής: Σαμαράς.
Βοηθοί: Καφτεράνης, Τσάγγαρης.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Γαλατσίδας (73’ λ.τρ. Γουργιώτης), Τσάτσος, Σιαμουρδάνης, Αντωνιάδης, Στεφανής (62’ Μηλιώνης), Ξηροκώστας (62’ Κακλιάς), Κωστούλας (85’ Λιάκος), Αραπίτσας, Βούλγαρης, Καρατέεφ.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Β. Κωτούλας, Κέρτσι, Γ. Κωτούλας, Καραπτσιάς, Κερμελής (80’ λ.τρ. Γκάμπας), Αναστασίου, Α. Βαλκανιώτης, Σωτήρης, Μπαρμπαγιαννάκος (88’ Νάκος), Κερατίδης, Νιάκος (70’ Μπαρμπαγεωργόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις